El Pont d'Arcalis El Pont d'Arcalis
El Pont d'Arcalis El Pont d'Arcalis & Ariondasa qui som El Pont d'Arcalisagenda de concerts El Pont d'Arcalisfotografies El Pont d'Arcalisraiderdiscografia El Pont d'Arcalis
 
espectacles

Ball a l'hostal
Nova proposta que oferim per la temporada 2013
La part més ballable del nostre repertori, que es basa en temes populars i tradicionals de les comarques del Pirineu. Serà un bon ball, com si estiguéssim a qualsevol poble, plaça, era, aplec, hostal d’alta muntanya, amb una sel·lecció dels temes més coneguts del nostre repertori com el valset La desgràcia d’un pobre home (El Gitano), el pasdoble La cirereta, el xotis saltat Era morisca de Vilac, ...

Més informació

Foc al tribunal
L'any passat, el 22 de març del 2010, El Pont d'Arcalís van celebrar el vintè aniversari en un memorable concert al Palau de la Música Catalana, i enguany presenten l'estrena del seu nou disc, el vuitè de la seva discografia, que pren el títol d'un renec popular i contundent dels pobles del Cadí: Foc al tribunal! Un títol que entronca amb el vessant més burleta i també antiautoritari de la gent de muntanya, que el grup ha recollit en altres ocasions amb peces que ja han esdevingut estàndards, com l'anticlerical "El gall negre" o les mil variants de "Les cobles del Peirot", recopilades per Artur Blasco a la seva obra A peu pels camins del cançoner.

Més informació

El Pont d'Arcalís & Ariondasa
Del Piemont als Pirineus és un espectacle creat conjuntament entre aquestes dues formacions punteres de la música d’arrel: El Pont d’Arcalís, des de Catalunya i Ariondassa, des del Piemont, que es va presentar en la inauguració del Tradicionàrius 2003 a Barcelona i ha rodat per diversos festivals, des de la Vall d’Aosta fins a Alessandria. Va ser present a la Fira d’espectacles d’arrel tradicional a Manresa i finalment el concert es va enregistrar en directe, el dissabte 8 de novembre de 2003, a la sala l’Espai de Barcelona.
Són dues músiques amb una sola arrel, una sola tradició musical: el so de les comarques de muntanya dels Pirineus i les comarques occitanes del Piemont i hem volgut que quedés constància d’aquesta bona entesa i col·laboració amb aquest CD que teniu a les mans, com una acta notarial musical, on hi quedi present la vida d’aquestes tonades i l’arribada i participació amb el públic del concert.

Més informació

HISTÒRIC

El Pont d'Arcalís + Les Violines
El Pont d’Arcalís i Les Violines són dues de les formacions més sòlides i veteranes del panorama de la música tradicional catalana. Totes dues són hereves de la tradició musical del Pirineu, sobretot la dels vells violinistes i acordionistes, i totes dues s’han basat en el treball de recopilació fet per Artur Blasco (membre d’El Pont d’Arcalís) a l’hora de crear els seus repertoris.

Més informació